Как занимателните дъски спомагат за развитието на вашето дете?

8 февруари 2021
Как занимателните дъски спомагат за развитието на вашето дете?

Занимателните дъски спомагат за развитието на широк спектър от умения, като броене, опознаване на форми, развитие на фината моторика и добра координация.

 

Затвърждават увереността и самочувствието на вашето дете, като му дават възможност да се справя само с предизвикателствата. Окуражават детето да използва въображението си и да си играе по креативен начин.

 

Занимателните дъски ангажират вниманието на децата, образоват ги за околния свят, като в същото време дават на родителите необходимото време да се отпуснат за малко или пък да свършат някое домашно задължение.

 

Създадени са от майка, която знае какво искат деца.

 

Устойчиви, стилни и вискококачествени, нашите дъски са ръчно изработени от борова дървесина и специални не-токсични бои и материали. Не използваме лепила, а елементите са закрепени с винтове за по-голяма здравина. Можете да сте сигурни, че безопасността на вашето дете е приоритет за нас.

 

Убедени сме, че децата ви ще ги обикнат!

21 март 2021 Предимства на дървените играчки

Дървените играчки никога не са излизали от мода и са източник на безброй игри както у дома, така и навън. Ето няколко основни предимства, за които си заслужава да се замислим при избора на играчки за децата ни:

прочети още

9 февруари 2021 5 причини, защо да изберете занимателна дъска

Малките деца нямат нужда от много играчки. Това, което обичат най-много е да си играят с ежедневни предмети, опаковки, хартия и дълъг списък от "забранени неща".

прочети още